Lapsille ja varhaisnuorille

• Klubbari
  • Kesäleirit
  • Varhaisnuorille suunnattu kerhotoiminta

Lapsi-ja varhaisuorisotyö linkittyy kunnan, koulujen, kotien ja järjestöjen kanssa tiiviiseen yhteistyöhön. Lapsi-ja varhaisuorisotyön pitää ja kuuluu olla lasten näköistä toimintaa. Eli jos sinulla on joku toiminta idea, niin älä jää yksin idean kanssa! Kaikki ideat ja toiveet otetaan innolla ja mielenkiinnolla vastaan!

Lisätietoja: Virpi Rajaniemi nuorisotyönohjaaja 040 358 0690, virpi.rajaniemi@evl.fi

Pyöreän päivän Power Park: Simon kunta ja seurakunta järjestävät 11-17v. päiväretken Power Parkkiin ti 18.6. Retken hinta 50€ sisältää kuljetuksen ja rannekkeen. Ilmoittautuminen 3.6. – 5.6. klo 9-13 Virpille p. 040 3580690

Keskikesän kesäleiri: Simon kunta ja seurakunta järjestävät 7-12v päiväleirin Asemalla 25.6.-26.6. ja Maksniemessä 27.6.-28.6. Molemmille leireille mahtuu 30 lasta. Päivä kestää klo 10-15, jonka aikana tarjotaan ruoka. Ilmoittautuminen 10.6.-14.6. sähköpostilla milja.martimo@simo.fi (Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: Lapsen nimi, ikä, mahdolliset allergiat ym. huomioitavat asiat sekä omat yhteystietosi)

Toimintapäivä Keminmaassa: Simon, Kemin ja Keminmaan seurakunnat järjestävät 1-6lk. suunnatun toimintapäivän Keminmaassa 25.7. Ilmoittautuminen 10.6. – 13.6. sähköpostilla virpi.rajaniemi@evl.fi (Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: Osallistujan nimi, puhelinnumero, kotisoite, syntymäaika, mahdolliset allergiat/lääkkeet/sairaudet, huoltajan nimi ja puhelinnumero, saako näkyä kuvassa tai olla nimeä mainittuna)