Päätöksenteko

Kirkkoneuvosto 2021 - 2022

Kivioja Pauli kirkkoherra pj.

Tihinen Maiju varapj.

Simoska Kyllikki varapj. varajäsen

Varsinainen jäsen                                               Henkilökohtainen varajäsen

Isokääntä Arto                                                    Martimo Sauli

Kestilä Kalevi                                                       Leinonen Anelma

Kylmälä Raija                                                       Kaukoniemi Paula

Pekkala Eero                                                        Aalto Ilkka

Tuuttu Jaana                                                        Soutukorva Paula

* * * * * * * * * * * * * * * *

Simon seurakunnan kirkkoneuvosto nimesi 25.2.2019 kokousessaan seuraavat työryhmät ja jäsenet:

- Kiinteistöryhmä: Arto Isokääntä, Jari Miettunen, kirkkovaltuuston/-neuvoston puheenjohtajisto, talouspäällikkö ja seurakuntamestari.  Puheenjohtajana Maiju Tihinen.

- Lähetystyöryhmä: Paula Kaukoniemi, Martti Rivinoja ja Jaana Tuuttu. Koollekutusujana toimii seurakuntapastori, muutettu diakonian viranhaltija.

- Sisäisen tarkastuksen työryhmä: Kimmo Laisalmi, Juha Parpala ja Maiju Tihinen. Koollekutsujana toimii Maiju Tihinen.

- Talouden tasapainottamistyöryhmä: kirkkoherra, talouspäällikkö, työntekijöitä edustava työsuojeluvaltuutettu Virpi Rajaniemi, luottamushenkilöiden edustaja Juha Parpalan. Koollekutsujana/puheenjohtajana kirkkoherra.

- Ylimmän johdon palkkaustyöryhmä: Arto Isokääntä, Kalevi Kestilä ja Raija Kylmälä. Puheenjohtajana Raija Kylmälä

Kirkkovaltuusto 2019 - 2022

Isokääntä Arto