nuoria veisukirja kädessä

Isostoiminta

Isois- ja kerhonohjaajakoulutus

Isostoiminnan vaikutus ja merkitys vaihtelee seurakunnittain. Useissa seurakunnissa isostoiminnalla on suuri merkitys kirkon ja seurakunnan  tulevaisuuden turvaajana. Isostoiminnan avulla seurakunta elävöityy. Se tarjoaa myös nuorille mahdollisuuden   löytää oma paikkansa seurakunnasta. Isosilla on tärkeä rooli rippikoulun onnistumisessa, sillä isosten innostus ja aitous innostavat rippikoululaisetkin mukaan hyvään leiritunnelmaan!

Isois-ja kerhonohjaajakoulutus on hyvin pitkälti nuorten näköinen koulutus. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja oleminen! Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen käynyt nuori voi hakea seurakunnan leireille isoseksi ja toimia varhaisnuortenkerhon kerhonohjaajana.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

 

Isois- ja kerhonohjaajakoulutus on pyörähtänyt käyntiin elokuussa. Reipaat ja innostuneet nuoret kokoontuvat koulutuksen ja koulutukseen liittyvien tapahtumien, retkien ja tilaisuuksien tiimoilta yhteen n. kerran kuukaudessa. Tällä hetkellä suunnitteilla on nuorten kanssa yhdessä toteutettava, erityisesti nuorille suunnattu jouluhartaus sekä retki Turkuun Maata Näkyvissä Festareille yhdessä rovastikunnan muiden nuorien kanssa.