alba ja tennarit

Rippikoulun aikataulu 2019-2020

Syksy 2019

To 5.9.             Info- ja ilmoittautumistilaisuus / Srk-keskus                 klo 18

Su 8.9.             Sanajumalanpalvelus, Srk-keskus / Kirkkovuosi        klo 10 - 13

Su 6.10            Messu, Kirkko / Kirkkohistoria + Hautausmaa            klo 10 - 13

La 23.11.        Pikku-Syöte -ryhmä, Srk-keskus / Kirkkomusiikki        klo 9-15

La 30.11.        Inari -ryhmä, Srk-keskus / Kirkkomusiikki                    klo 9 - 15

Su 15.12.        Sanajumalanpalvelus, Srk-keskus / Raamattu            klo 10 - 13

Kevät 2020

Su 12.1.           Messu, Kirkko / Urut                                                    klo 10 -13

La 18.1            Pikku-Syöte -ryhmä, Srk-keskus / Diakoniatyö            klo 9 – 15

La 25.1.           Inari -ryhmä, Srk-keskus / Diakoniatyö                        klo 9 – 15

Su 2.2.              Messu, Seurakuntakeskus / YV-keräys                      klo 11 - 14

Su 23.2.           Sanajumalanpalvelus, Seurakuntakeskus                   klo 10 - 13

__________________________________________________________________________________________________________

Lähijaksovaihtoehdot ja konfirmaatio

Leirikoulu, Pikku-Syöte

Leirikoulu järjestetään la 29.2. – pe 6.3.2020 Nuorisokeskus Pikku-Syötteellä. Leirille lähdetään lauantaiaamuna ja takaisin kotiin saavutaan perjantaina. Leirikoulun osallistumismaksu 100€ / leiriläinen sisältää kuljetukset, ruokailut sekä majoituksen.

Pikku-Syöte -ryhmän konfirmaatioharjoitukset ovat kirkossa la 7.3.2020 klo 17 – 19 ja konfirmaatiota vietetään su 8.3.2020 klo 11.

Leirikoulu, Inari

Leirikoulu järjestetään la 6.6. – pe 12.6.2020 Nuorisokeskus Vasatokassa.  Leirille lähdetään lauantaiaamuna ja takaisin kotiin saavutaan perjantaina. Leirikoulun osallistumismaksu 100€ / leiriläinen sisältää kuljetukset, ruokailut sekä majoituksen.

Inari -ryhmän konfirmaatioharjoitukset ovat kirkossa la 13.6.2020 klo 17 – 19 ja konfirmaatiota vietetään su 14.6.2020 klo 11.

Korvaavat tehtävät

Hyvä rippikoululainen!

Voit korvata poissaolosi tekemällä poissaolokertaan liittyvät korvaavat tehtävät, jotka päivittyvät tämän otsikon alle rippikoulun edetessä. Huomioithan tehtäviä suorittaessasi, että liian suppeat tai olennaisilta osiltaan puutteelliset vastaukset johtavat tehtävän suorittamiseen uudelleen. Palauta tehtävä rippikoulun opettajalle omalla nimelläsi varustettuna.

Mikäli olet poissa yhteisistä opetusjumalanpalveluksista sinun tulee korvata poissaolosi korvaavien tehtävien lisäksi osallistumalla itsenäisesti vapaavalintaiseen seurakunnan tilaisuuteen. Jokainen huolehtii, että sinisessä merkkivihkossa on kuusi (6) merkkiä ennen leirijakson alkua.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä rippikoulun opettajiin!

Su 8.9. Sanajumalanpalvelus, Srk-keskus / Kirkkovuosi

Ota selvää ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1. Kirkkovuoden liturgiset värit ja niiden merkitys?

2. Ristin merkitys?

3. Mikä on krusifiksi?

4. Seurakuntakeskuksen alttaritaulun sanoma mielestäsi?

Su 6.10. Messu, Kirkko / Kirkkohistoria + Hautausmaa

Etsi netistä vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

1. Minä vuonna Simon kirkko on valmistunut ja paljonko kirkkoon mahtuu väkeä?

2. Mitä Simon kirkon alttaritaulu esittää. Kuvaile ketä taulussa on?

3. Montako hautausmaata Simon seurakunnassa on ja missä ne sijaitsevat?

4. Mitä suntio tekee Jumalanpalveluksen/messun aikana?

Ulkoläksyt

Nämä sinun on hyvä opetella ulkoa jo vaikkapa ennen leirin alkua.

Isä meidän -rukous

Herran siunaus