Info ja asiointi

Lämpimästi tervetuloa Simon seurakunnan nettisivuille.  Olemme osa Kemi-Tornion rovastikuntaa, Oulun hiippakuntaa ja Suomen evankelis-luterilaiskirkkoa. Kirkkoherrana toimii Pauli Kivioja.

Virasto on 1.4.2021 lähtien avoinna asiointia varten ma ja ke klo 9-12.

Kirkkoherranvirastoon voitte olla yhteydessä p. 040 351 1990 tai sähköpostitse simon.seurakunta@evl.fi

Taloustoimisto

Taloustoimisto, puh. 040 351 1690, sähköposti jyrki.tormanen@evl.fi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/ Simon seurakunta

02066 DOCUSCAN

Verkkolaskuosoite

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029

Simon seurakunnan visio on

SIMON SEURAKUNTA HALUAA OLLA OSA SINUN ELÄMÄÄSI.

Seurakunnan tietosuojaselosteet

Simon seurakunta

Simontie 6

95200 Simo

Simon seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Simon seurakunnassa.