Simoniemen seurakuntatalo

Mäkimattila

Kirkkotarhantie 6 , 95220 SIMONIEMI

Varattavissa eri tilaisuuksiin kirkkoherranviraston kautta.

Koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi Simon seurakunnassa on peruutettu THL:n ja kirkkohallituksen ohjeen mukaisesti kaikki seurakunnan järjestämät yleiset tilaisuudet.

Suomen hallitus on linjannut toimenpiteet 16.3.2020 jota noudatamme.

Seurakunta ei vuokraa seurakuntakeskusta ja seurakuntataloa epidemian aikana!

Seurakunta osti 1955 huutokaupasta Kalle Vallon perikunnalta kolmen kamarin ja pirtin käsittävän asuintalon tontteineen. Näin se toteutti myyjän toiveen kiinteistön käyttämisestä Jumalan sanan julistamiseen. Talo peruskorjattiin 1973 Valdemar Svanbergin piirustusten mukaan. Vuonna 2002 talossa toteutettiin jälleen peruskorjaus arkkitehti Jari Miettusen suunnitelmien mukaan.

Talossa kokoontuvat useat seurakunnan kerhot ja piirit. Mäkimattilaksi paikallisten suussa kutsuttu talo on myös suosittu muisto- ja muiden tilaisuuksien pitopaikka, jossa ruokatilaisuutta voi viettää n. 50-60 hengen joukolla.