Diakonia on kristilliseen uskoon ja lähimmäisenrakkauteen perustuvaa palvelua, rinnalla kulkemista eri elämänvaiheissa.

Raamattu opettaa meitä pitämään huolta toinen toisitamme.

Me ihmiset olemme usein toistemme tukena ja apuna arjessa ja haastavissa elämäntilanteissa. Välillä taas olemme toisen ihmisen tuen ja avun tarpeessa. Se on elämää. Jokainen meistä tekee diakoniaa ja sen lisäksi seurakunnassa toimii myös diakoniatyöntekijä. Diakoniatyöntekijän työ koostuu ihmisten kohtaamisista, kotikäynneistä, keskustelu- ja muusta avusta, ryhmien ohjaamisesta, hartaushetkistä, tapahtumista ja diakoniakasvatuksesta eli lähimmäisenrakkauteen kannustamisesta.

Ole yhteydessä seurakuntasi diakoniatyöntekijään, jos olet yksinäinen tai sinulla on huolia tai surua, tai kun koet olevasi vaikeuksiesi kanssa yksin ja tarvitset kuuntelijaa. Asiasi saa olla pienikin. Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella myös, kun hengelliset kysymykset mietityttävät sinua. Apu on maksutonta, eikä kirkkoon kuulumista kysellä.

Tällä hetkellä ei ole diakonissaa. Uusi diakonissa aloittaa 4.11.2019.

Diakoniatyöntekijä tavoitettvissa puh. 040 358 0790

Seurakunta jakaa K-Market Simontorin ylijäämäruokaa Aseman seurakuntakeskuksessa

keskiviikkoisin klo 9-10. Seurakunta ei voi varastoida ruokaa, joten se jaetaan sitä tarvitseville aamun aika. On hienoa, ettei käyttökelpoinen, juuri vanhentunut tai vanhentumassa oleva ruoka päädy roskiin, tästä suuret kiitokset K-Marketin kauppiaille.

Omat kassit mukaan.

Kaipaatko keskusteluapua. Ole yhteydessä diakoniatyöntekijään. Hänet tavoitat numerosta 040 358 0790