Simon seurakunta hakee

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAALLE JA VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITOON

Haemme Simoniemen hautausmaalle ja viheralueiden kunnossapitoon 15-vuotta täyttäneitä nuoria.

Työtehtäviin sisältyy haravointia, kukkien istutusta, kastelua ja hoitoa yms.

Työntekijältä odotamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä suoriutua fyysisesti raskaasta ulkotyöstä.

Työaika ma - pe klo 8.00 - 14.00, kahden viikon jaksoissa yht. 60 h.

Hakulomakkeita on saatavissa tästä linkistä, kirkkoherranvirastosta tai taloustoimistosta.

Hakulomake palautetaan taloustoimistoon 15.04.2021 klo 15.00 mennessä sähköpostilla teija.onkalo@evl.fi,

otsikolla kesätyöhakemus tai postitse osoitteeseen Simon seurakunta, Taloustoimisto, Simontie 6, 95200 SIMO.

Tiedustelut p. 040 351 1690 ma-to klo 9-15 / teija.onkalo@evl.fi

Kunnan jakamat kesätyösetelit käyvät myös meille!

ISOSIA SEKÄ YÖVALVOJAA RIPPILEIRILLE

Haemme isois- ja kerhonohjaajakoulutuksen suorittaneita nuoria isosen / ryhmänohjaajan tehtäviin sekä täysi-ikäistä yövalvojaa 31.7. - 6.8.2021 Nuorisokeskus Pikku-Syötteellä järjestettävälle rippileirille.

31.7.-6.8. Leiri (7pv)

7.8. Konfirmaatioharjoitukset (1pv)

8.8. Konfirmaatio (1pv)

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 12.4.2021 mennessä osoitteeseen virpi.rajaniemi@evl.fi tai toimita hakemus kirkkoherranvirastoon osoitteeseen Simontie 6.

Lapsille, nuorille sekä rippikoululaisille suunnatun kesätoiminnan toteutus riippuu tuolloin vallitsevasta koronatilanteesta. Seurakunta tulee noudattamaan voimassaolevia rajoituksia ja ohjeistuksia, jolloin tapahtumia voidaan joutua myös perumaan. Voit ilmaista hakemuksessasi halukkuutesi olla rippileirin lisäksi mukana myös kesällä mahdollisesti toteutettavissa tilaisuuksisa / tapahtumissa / retkissä.

Tiedustelut  p. 040 358 0690 / virpi.rajaniemi@ev.fi