Simon seurakunta hakee

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAALLE JA VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITOON

Kesätyöntekijät on valittu tälle kesälle (2021), kiitos kaikille 28 kahdellekymmenellekahdeksalle (28)

aktiiviselle nuorelle! Valitettavasti emme pystyneet työllistämään kaikkia halukkaita.

Valinnasta on lähetetty kaikille hakijoille sähköpostiviesti.

Hyvää kesää!

ISOSIA SEKÄ YÖVALVOJAA RIPPILEIRILLE

Haemme isois- ja kerhonohjaajakoulutuksen suorittaneita nuoria isosen / ryhmänohjaajan tehtäviin sekä täysi-ikäistä yövalvojaa 31.7. - 6.8.2021 Nuorisokeskus Pikku-Syötteellä järjestettävälle rippileirille.

31.7.-6.8. Leiri (7pv)

7.8. Konfirmaatioharjoitukset (1pv)

8.8. Konfirmaatio (1pv)

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 12.4.2021 mennessä osoitteeseen virpi.rajaniemi@evl.fi tai toimita hakemus kirkkoherranvirastoon osoitteeseen Simontie 6.

Lapsille, nuorille sekä rippikoululaisille suunnatun kesätoiminnan toteutus riippuu tuolloin vallitsevasta koronatilanteesta. Seurakunta tulee noudattamaan voimassaolevia rajoituksia ja ohjeistuksia, jolloin tapahtumia voidaan joutua myös perumaan. Voit ilmaista hakemuksessasi halukkuutesi olla rippileirin lisäksi mukana myös kesällä mahdollisesti toteutettavissa tilaisuuksisa / tapahtumissa / retkissä.

Tiedustelut  p. 040 358 0690 / virpi.rajaniemi@ev.fi