klubbarin banneri - kouluikäisten toimintaa Simon seurakunnassa

Klubbari

Klubbari on 1-6 luokkalaisille suunnattu avoimien ovien iltapäiväkerho, joka kokoontuu Aseman seurakuntakeskuksessa osoitteessa Simontie 6 tiistaisin klo 13-15

Tervetuloa mukaan!

Klubbareista tiedotetaan seurakunnan nettisivujen lisäksi kouluilla ja Simolainen -tiedotteessa. Kouluille pyritään viemään viimehetken tieto, mikäli Klubbari syystä tai toisesta on jouduttu perumaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Tärkeää tietoa Klubbarista

Klubbari on osa seurakunnan varhaisnuorisotyötä. Toiminnan kantavana ajatuksena on avoimet ovet ja kaikkien yhtäläinen oikeus ja mahdollisuus tulla paikalle.

Klubbarin järjestäminen on osa seurakunnan nuorisotyönohjaajan työtä. Koulutusten, kokousten, sairastumisten ja seurakuntakeskuksessa järjestettävien muiden tilaisuuksien vuoksi Klubbari voidaan joutua ajoittain perumaan. Peruuntumisista pyritään viemään viestiä koululle mutta äkillisissä tilanteissa ovesta voi löytyä vain ”Klubbari on peruttu” –lappu.

Klubbarissa tarjotaan ilmainen välipala n. klo 14. Pääasiallista toimintaa ovat läksyjen teon ja lautapelien pelaamisen ohella mahdollisuus kiireettömään yhdessäoloon. Harjoittelemme hyviä käytöstapoja ja yhdessä läpikäytyjen sääntöjen noudattamista. Pyrimme huomioimaan sen, että kerhotilan oven takana on kirkkotila ja samassa rakennuksessa asioivat myös kirkkoherranviraston asiakkaat.

Osallistujista pidetään läsnäololistaa ja kävijämäärää seurataan tilastoinnin vuoksi. Lapsilta on pyydetty vanhempien yhteystietoja esimerkiksi tapaturmien varalta. Avoimien ovien toiminnan luonteen vuoksi Klubbarin kävijämäärää on vaikea ennustaa. Välillä osallistujia on neljä ja välillä neljätoista.

Pientä hartaushetkeä lukuun ottamatta mitään erityistä ohjelmaa Klubbarissa ei ole, joten kukaan ei varsinaisesti myöhästy mistään. Paikalle voi tulla missä vaiheessa vain ja poistua halutessaan jo ennen loppumisaikaa.  Satunnaisesti saatamme esimerkiksi askarrella, leikkiä, leipoa tai katsoa elokuvaa. Seurakuntakeskuksen pihalla oleva leikkikenttä tarjoaa oivat mahdollisuudet ulkoiluun, mutta niin lasten kuin vanhempienkin on hyvä huomioida, että ulkoilu Klubbarin aikana tapahtuu omalla vastuulla.

Asiassa kuin asiassa voitte olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Virpi Rajaniemi

virpi.rajaniemi@evl.fi

p. 040 358 0690

Säännöt

Kun yhdessä noudatamme sääntöjä on kaikilla mukavaa! :)

Ota yhteyttä