Naiskuoro Amoroson kuoroharjoitukset PERUTTU

ke 27.5. kello 17.00 - ke 27.5. kello 18.30

Naiskuoro Amoroso on nimensä mukaisesti naisäänille tarkoitettu kuoro. Laulamme pääasiassa kaksiäänisiä (sopraano ja altto) hengellisiä lauluja. Kuorossa laulaa tällä hetkellä yksitoista laulajaa, joista viisi on sopraanoa ja kuusi laulaa alton osuuksia. Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Aseman seurakuntakeskuksessa. KUOROHARJOITUKSET PERUTTU

Naiskuoro Amoroso on korkeamman (sopraano) ja matalamman (altto) naisäänen omaaville laulajille. Jos tunnet paloa laulamiseen, niin rohkaisen tulla katsomaan ja kuulemaan. Aijempaa kuorotaustaa ei välttämättä tarvitse olla, vaan mukana opitaan. Tietenkin on aina etu, että on laulanut aijemminkin kuorossa.

Ohjelmistoomme kuuluu pääasiassa hengellistä laulumusiikkia, joulu- ja muut kirkolliset juhla-ajat, kuten pääsiäinen on laulamisen ja laulujen kulta-aikaa. Silloin olemme mukana jumalanpalveluksessa tai muuten juhlistamme musiikkitapahtumalla aikaa.