Nuorten lauluryhmä "Ulisijat" PERUTTU

to 7.5. kello 14.45 - to 7.5. kello 15.30
Seurakuntakeskus Toivon tupa

Nuorten lauluryhmä alkaa kokoontua torstaisin klo 14.45 - 15.30 seurakuntakeskuksella ja Toivon tuvalla. Mukaan voi tulla milloin sinulle sopii, vaikka joka kerta tai silloin tällöin. Pääasiassa tämä on tarkoitettu yläkoululaisille nuorille. Ajatuksena on, että jokainen saa tulla mukaan juuri sellaisena kuin on, eli omana itsenään. Laulutaitokaan ei ole niin välttämättömyys, vaan tärkeintä on pysähtyä hetkeksi hengähtämään mukavassa porukassa. Ota mukaan pieni välipala, että jaksat koulupäivän jälkeen olla hetki musiikin äärellä. Olet sydämellisesti tervetullut katsomaan ja kuulemaan meidän joukkoomme.

Nuorten lauluryhmä "Ulisijat" on alkanut kokoontua torstaisin klo 14.45 - 15.30 seurakuntakeskuksella ja Toivon tuvalla.  Nimensä mukaan kokoontumisen päätarkoitus on musiikilla, joko kuunnellen tai laulaen.

Osallistujat ovat pääsääntöisesti yläkoulua käyvät nuoret. Mukaan saa tulla ihan omana itsenään ja ei tarvi edes olla laulutaitoinen. Musiikista voi nauttia kuuntelemallakin.

Kannattaa ottaa mukaan vähän evästä iltapäiväksi, että jaksaa koulun jälkeen vielä hetken.