Naiskuoro Amoroson harjoitukset

ke 15.1. kello 17.00 - ke 15.1. kello 18.30

Naiskuoro Amoroso kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Aseman seurakuntakeskuksella. Ohjelmistoomme kuuluu hengellistä musiikkia, kirkkovuoden eri ajankohtaan kuuluvaa ja eri elämän tilanteisiin sopivaa musiikkia. Kuoro on pääasiassa kaksi ääninen, sopraano ja altto. Jonkin verran myös kolmiäänisiä lauluja.

Naiskuoro Amoroso on nimenomaan vain naisäänille tarkoitettu kuoro. Laulamme pääasiassa kaksiäänistä musiikkia, johon kuuluu sopraano ylempää ja altto alempaa äänialaa.

Olet tervetullut katsomaan ja kuulemaan keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Aseman seurakuntakeskuksessa kokoontuvaa kuoroa. Olemme iloinen ja toisiamme kunnioittavaa joukkoa. Otamme vastaan aina uudet laulajat ilolla ja toivommekin, että rohkaistut tulemaan mukaamme.

Olemme seurakunnan kuoro, niin tästä syystä myös mukana Simon seurakunnan toiminnassa. Muutaman kerran vuodessa, lähinnä juhlapyhien aikoihin (joulu ja pääsiäinen), olemme laulamassa jumalanpalveluksessa.

Konsertteja olemme myös järjestäneet muutaman kerran. Viimeisin oli projektimuotoinen naapuri seurakunnan kanssa. Tätä aijomme toteuttaa vielä uudestaan.

Tällä hetkellä kuorossamme on yksitoista laulajaa, joista viisi on sopraanoa ja kuusi laulaa alton osuuksia.

Jos tunnet paloa laulamiseen, haluat oppia lisää sen suurista saloista ja löytää itsestäsi upeita mahdollisuuksia, tule rohkeasti mukaan.

Me kaikki olemme ihan niin tavallisia ihmisiä, ettei meitä tarvitse yhtään ketään jännittää.

Odotamme innolla ketä mukaan tulee.