Naiskuoro Amoroso

Naiskuoro Amoroso aloittaa syksyn toiminnan. Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Aseman seurakuntakeskuksessa.

Amoroso on nimensä mukaan vain naisäänille tarkoitettu laulukuoro.

Laulamme kaksi äänisesti eli sopraanot ylempää ja altot alempaa ääntä.

Kuorossa on eri-ikäisiä laulajia. Osalla on pitempi kuorokokemus ja toiset taas ovat tulleet mukaan viime kaudella. Muutama kuorolainen on mukana myös muissa kuoroissa. Kuoron ohjelmisto koostuu suurimmaksi osaksi hengellisistä lauluista. Jonkin verran laulamme myös muuta musiikkia. Olemme mukana musiikillisesti seurakunnan eri tilaisuuksissa ja muutaman kerran myös jumalanpalvelusissa.

Syksyllä ja keväällä  olemme järjestäneet oman musiikki tilaisuuden, jossa olemme esittäneet harjoittamiamme lauluja.

Monella voi olla kynnys lähteä mukaan, mutta sen saa unohtaa ja tulla reilusti tähän iloiseen ja positiivista henkeä uhkuvaan naiskuoroomme. Lainatakseni laulajien kommentteja, he toteavat harjoitusten jälkeen AINA VIRKISTYNEENSÄ MONELLA TAVALLA.

Musiikki siis virkistää ja yhdessä laulaminen yhdistää.

Tule kokemaan mukavia hetkiä laulun sydämeen.