Suvilinnut laulut

Toivon tupa

Suvilinnut laulut on kesäinen vastine kauneimmille joululauluille. Yhdessä laulaminen tuo ihmiset lähemmäksi toisiaan ja antaa iloa. Jaettuna ilo tuntuu moninkertaiselta. Laulamalla voimme olla samalla jakamassa omastamme kehitysmaiden lasten ja nuorten hyväksi. Lahjoittamalla kolehtiin autat lapsia ja nuoria pääsemään kouluun Ugandassa. Kirkon ulkomaan apu keräys.

Tule laulamaan Suvirirren laulut- vihkosta sinulle rakkaita ja kauniita,

tuttuja ja vähän tuntemattomiakin lauluja. Laulamisella on merkillisen voimaannuttava tehtävä. Laulu herättää myös muistoja elämän varrelta. Laulaminen myös auttaa laulajaansa monella tapaa.

Tulkaa yhdessä laulamaan Suvirirren laulut tutuiksi ja nauttimaan

yhdessä olosta. Kahvit meille tarjoaa Simon eläkeliiton naiset. Tilaisuudessa kerätään kolehti kirkon ulkomaan avun kautta Ugandan lasten ja nuorten hyväksi. Seurakunnan naiskuoro Amoroso on mukana laulamalla uusia upeita laulujaan.