Naiskuoro Amoroso

ke 24.4. kello 17.00 - kello 18.30

Seurakuntakeskus

Naiskuoro Amoroson jatkaa toimintaansa kokoontuen seurakuntakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17.00. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia. Laulut ovat pääsääntöisesti hengellistä musiikkia. Muutaman kerran keväällä olemme mukana jumalanpalveluksissa laulamassa ja avustamassa. Pari omaa musiikki-iltaa olemme myös järjestämässä tälle keväälle. Jos kiinnostus heräsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan iloiseen laulujoukkoomme.

Amoroso on naiskuoro, joka on toiminut seurakunnassamme vähän yli kolme vuotta. Laulamme pääasiassa hengellisiä lauluja.

Muutaman kerran vuodessa pidämme oman musiikki-tilaisuuden seurakunnan tiloissa ja olemme  mukana jumalanpalveluksissa jonkun kerran vuodessa ja juhla-aikoina esim. Pääsiäinen ja joulu.  

 


Katso myös

su 26.5. klo 15.00 -16.30

Toivon tupa

Suvilinnut laulut

Suvilinnut laulut on kesäinen vastine kauneimmille joululauluille. Yhdessä laulaminen tuo ihmiset lähemmäksi toisiaan ja antaa iloa. Jaettuna ilo tuntuu moninkertaiselta. Laulamalla voimme olla samalla jakamassa omastamme kehitysmaiden lasten ja nuorten hyväksi. Lahjoittamalla kolehtiin autat lapsia ja nuoria pääsemään kouluun Ugandassa. Kirkon ulkomaan apu keräys.
to 4.7. klo 18.00 -19.00

Pahnilan museo

Lähetysilta Pahnilan museolla

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa lähetyksestä!
su 7.7. klo 11.00 -12.00

Simon kirkko

Sanajumalanpalvelus

Tervetuloa kuulemaan sanaa!