Simon kirkko ilmasta käsin nähtynä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Tervetuloa kirkkoon!

Pääjumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin klo 11.00 Simon kirkossa (Kirkkotarhantie 3, Simoniemi) tai Simon seurakuntakeskuksessa (Simontie 6, Simo).

Kirkkovuoden ajankohtien lisäksi pidetään runsaasti myös erityisjumalanpalveluksia kuten perhe-, veteraani-, koululais- ja lastenjumalanpalveluksia. Seurakuntalaiset voivat halutessaan osallistua palvelutehtäviin jumalanpalveluksessa.

Tietoja jumalanpalveluksista, hartauksista ja muista tapahtumista näet nettisivujemme etusivulta ja Kirkkolaiva lehdestä (http://www.kirkkolaiva-lehti.fi/)

Jos haluat avustaa jumalanpalveluksessa (esim. tekstinluku, kolehdin kantaminen) tai  haluat olla mukana jumalanpalveluselämän suunnittelussa ota yhteyttä kirkkoherraan Ville Väkeinen 0403580390 tai seurakuntapastoriin Mari Ojalaan 040358667.

risti kädessä - jumalanpalvelukset ja uskonelämä
kirkkoherra: virkavapaalla 1.9.2017-31.5.2018 asti.
Simontie 6
95200 SIMO