Seurakuntakerho

Seurakuntakerhossa kokoonnutaan yhteen kolmen viikon välein. Kerhon ohjelmassa . hartaus, virsiä, laulua, yhteistä ohjelmaa, kahvit ja arvontaa. Kerhon vetäjänä diakonissa Ritva Lampela Seurakunnan papit ja kanttori vierailevat kerhossa. Kahvi+ arpamaksu 2,00 €

Kerhon vetäjänä diakonissa Ritva Lampela

Seurakunnan papit ja kanttori vierailevat kerhossa.

Kahvi+ arpamaksu 2,00 €

Simoniemen seurakuntatalo

Simoniemen seurakuntakerho

Seurakuntakerho

Naiskuoro Amoroso

Naiskuoro Amoroson jatkaa toimintaansa kokoontuen seurakuntakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17.00. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia. Laulut ovat pääsääntöisesti hengellistä musiikkia. Muutaman kerran keväällä olemme mukana jumalanpalveluksissa laulamassa ja avustamassa. Pari omaa musiikki-iltaa olemme myös järjestämässä tälle keväälle. Jos kiinnostus heräsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan iloiseen laulujoukkoomme.

Seurat

Puhujina Matti Kenttä ja Matti Kurkela.