Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneiden tapaaminen

Seurakunnan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneiden palaveri. Kartoitetaan yhdessä tarpeita ja sitä millaista vapaaehtoistyötä on halukas tekemään.

.Seurakunnan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneiden palaveri. Kartoitetaan yhdessä tarpeita ja sitä millaista vapaaehtoistyötä on  halukas tekemään.

Simoniemen seurakuntatalo

Simoniemen seurakuntakerho

Seurakuntakerho

Naiskuoro Amoroso

Naiskuoro Amoroson jatkaa toimintaansa kokoontuen seurakuntakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17.00. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia. Laulut ovat pääsääntöisesti hengellistä musiikkia. Muutaman kerran keväällä olemme mukana jumalanpalveluksissa laulamassa ja avustamassa. Pari omaa musiikki-iltaa olemme myös järjestämässä tälle keväälle. Jos kiinnostus heräsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan iloiseen laulujoukkoomme.

Seurat

Puhujina Matti Kenttä ja Matti Kurkela.