Lähetyksen puurojuhla

Puurojuhlassa vieraina nimikkolähettimme Maria ja Mikko Vuorma. Vuormien lähtöjuhlan lisäksi nautimme puuron torttukahveilla ja laulamme yhdessä joululauluja. Lämpimästi tervetuloa!

Mukana juhlassa alkuvuodesta 2019 uudelle työkaudelle Papua-Uusi-Guineaan lähtevät nimikkolähettimme Maria ja Mikko Vuorma sekä kirkkoherra Ville Väkeväinen ja kanttori Raija Tyni.

Puuro ja torttukahvit kuusi euroa.

Lisäksi arpajaiset lähetyksen hyväksi.

Palvelukoti Kiikanpalo, Varkkermontie 3, Simo

Rauhanyhdistyksen seurat Kiikanpalossa

Puhujana palvelee Seppo Lohi.

Naiskuoro Amoroso

Naiskuoro Amoroson jatkaa toimintaansa kokoontuen seurakuntakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17.00. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia. Laulut ovat pääsääntöisesti hengellistä musiikkia. Muutaman kerran keväällä olemme mukana jumalanpalveluksissa laulamassa ja avustamassa. Pari omaa musiikki-iltaa olemme myös järjestämässä tälle keväälle. Jos kiinnostus heräsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan iloiseen laulujoukkoomme.

Naiskuoro Amoroso