Kirkkovaltuuston kokous

Kirkkovaltuuston kokous seurakuntakeskuksessa

Alaniemen kylätalo

Alaniemen Diakoniakerho

Seurakuntakerhossa ohjelmassa hartaus, virsiä, laulua ja yhteistä ohjelmaa. Kahvi ja arpa 2,00 €

Kemin seurakuntakeskus

Seurakuntalainen voimavarana-teemapäivä

Tapahtuma on suunnattu seurakunnan työntekijöille, luottamushenkilöille, vapaaehtoisille ja vapaaehtoistyötä harkitseville. Päivän järjestää Hiippakunta ja kouluttajina hiippakuntadekaani ja hiippakuntasihteerit. Päivä on osallistujille maksuton.

Naiskuoro Amoroso

Naiskuoro Amoroson jatkaa toimintaansa kokoontuen seurakuntakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17.00. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia. Laulut ovat pääsääntöisesti hengellistä musiikkia. Muutaman kerran keväällä olemme mukana jumalanpalveluksissa laulamassa ja avustamassa. Pari omaa musiikki-iltaa olemme myös järjestämässä tälle keväälle. Jos kiinnostus heräsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan iloiseen laulujoukkoomme.