Eläkeläisten ja työttömien ruokailu

Eläkeläisten ja työttömien ruokailu

Ruokailu klo 11 - 12, hinta á 3,00 €.

Palvelukoti Kiikanpalo, Varkkermontie 3, Simo

Rauhanyhdistyksen seurat Kiikanpalossa

Puhujana palvelee Seppo Lohi.

Naiskuoro Amoroso

Naiskuoro Amoroson jatkaa toimintaansa kokoontuen seurakuntakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17.00. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia. Laulut ovat pääsääntöisesti hengellistä musiikkia. Muutaman kerran keväällä olemme mukana jumalanpalveluksissa laulamassa ja avustamassa. Pari omaa musiikki-iltaa olemme myös järjestämässä tälle keväälle. Jos kiinnostus heräsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan iloiseen laulujoukkoomme.

Naiskuoro Amoroso