Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus, kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppeleenlasku sekä juhla seurakuntakeskuksessa

Seurakuntakeskus, Simon kirkko

Kiitos isänmaasta!

Vietämme Itsenäisyyspäivää ja jumalanpalveluksessa kiitetään maamme vapaudesta ja itsenäisyydestä sekä rukoillaan isänmaan ja kansan puolesta. Kolehti kerätään veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Jumalanpalveluksen klo 11.00 alkaen toimittaa vs. kirkkoherra Marja-Riitta Ojala, kanttorina Raija Pilto.

Jumalanpalveluksen jälkeen n. klo: 12.00 kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppeleenlasku. Seppelkulkueessa Simon sotaveteraanien pj. Osmo Korkala, ja Simon kunnanvaltuuston pj. Martti Ruotsalainen ja Simon seurakunnan vs. kirkkoherra Marja-Riitta Ojala. Sankarihaudoilla kunniavartiossa Simon reserviläiset ry:n jäsenet.

Itsenäisyyspäivän päiväjuhla Simon seurakuntakeskuksella kello 12.30 alkaen. Ohjelma:

1. Yhteislauluna Lapin maakuntalaulu Kymmenen virran maa. (Sanat: A.V. Koskimies ja säveltäjä Oskar Merikanto).

2. Tervetuloasanat Helena Hamari, Simon kunnanhallituksen puheenjohtaja.

3. Kanttori Raija Pilton johtama Amoroso-kuoron esitys.

4. Runonlausuntaa Kyllikki Ratala.

5. Juhlapuhe Martti Ruotsalainen, Simon kunnanvaltuuston puheenjohtaja.

6. Yhteislauluna Maamme -laulu. (Sanat J.L. Runenberg ja säveltäjä Fredrik Pacius).

Ruokailu klo 13.00 alkaen, jossa tarjolla lohikeittoa ja ohrarieskaa sekä juhlakahvit.

Järjestelyistä vastaavat Simon seurakunta, Simon reserviläiset ja Simon kunta.

Suomen lippupöytäkoristeet ovat Simon Aseman päiväkotilapsien itsetekemät.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Seurakuntapastori, virkavapaalla 1.6. - 31.8.2018
Simontie 6
95200 SIMO

Simon kirkko

Messu

Messun 13. sunnuntaina helluntaista johtaa Ville Väkeväinen ja kanttorina toimii Raija Pilto.

Perhekirkko ja kouluunlähtevien siunaus

Perhejumalanpalveluksen yhteydessä siunataan kaikki tänä vuonna koulunsa aloittaneet