Messu, lähetyslounas ja Suomen Lähetysseuran seurakuntayhteyksien koordinaattori Juha Taanilan esitys lähetystyöstä

Tervetuloa sanan ja sakramentin äärelle!

Vietämme kirkkovuodessa uskonpuhdistuksen muistopäivää. Päivän sana puhuu meille uskon perustuksesta. Kolehti kerätään Raamatun opetukseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Messun toimittaa  vs. kirkkoherra Mari Ojala, kanttorina Raija Pilto.

Messun jälkeen perinteinen lähetyslounas:

palapaistia ja keitettyjä perunoita, kukkakaaligratiinia, raastetta ja salaattia, ruokajuomia ja ruokaleipiä sekä jälkiruuaksi torttukahvit.

Hinta 8 € aikuinen, 4 € lapsi 5-12 v. sekä alle 5 v. lapset ilmaiseksi.

Päivän aikataulu:

Messu klo: 11-12.00, ruokailu n. klo: 12-13.00, Suomen Lähetysseuran seurakuntayhteyksien koordinaattori Juha Taanilan esitys lähetystyöstä klo: 13-13.30 ja kahvit n. klo 13.30-14.00.

Lähetysarpajaiset. Kaikki tuotto ohjataan oman seurakunnan lähetystyön tukemiseen.

Mukana lähetyslounaan teossa ja päivän järjestelyissä Simon seurakunnan lähetystyöryhmä ja vapaaehtoisia.

Lämpimästi tervetuloa!

Seurakuntapastori, virkavapaalla 1.6. - 31.8.2018