Messu, jonka jälkeen sotaveteraanien muistomerkin paljastaminen hautausmaalla ja kirkkokahvit seurakuntakodilla

Simon kirkko, Simoniemen hautausmaa, Simoniemen seurakuntatalo

Tervetuloa sanan ja sakramentin äärelle, sekä seuraamaan sotaveteraaneille osoitetun muistomerkin paljastamista Simon hautausmaalla.

Kirkkovuodessa vietämme 10. sunnuntaita helluntaista, jonka kirkollisena aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa.

Messun jälkeen siirtyminen hautausmaalle, jossa paljastetaan sotaveteraanien muistomerkki. Juhlapuheen muistomerkin äärellä pitää vs.kirkkoherra Olavi Palovaara ja simon kirkkovaltuuston pj. Toivo Pirneskoski.

Muistomerkin paljastamisen ja juhlapuheiden jälkeen kirkkokahvit Simonniemen seurakuntakodilla, jossa muistomerkkihankkeen puuhamies Osmo Korkala kertoo muistomerkin taustoista ja hankkimisesta.

Kolehti kerätään seurakuntiemme musiikkitoiminnan tukemiseen Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:n kautta.

Toimittaa vs. kirkkoherra Olavi Palovaara, kanttorina Veeti Perkkiö.

Olette lämpimästi tervetulleita!