Kirkkoneuvosto 2019 - 2020

Kirkkoherra pj.

Tihinen Maiju varapj.

Korva Ulla varapj. varajäsen

Varsinainen jäsen                                               Henkilökohtainen varajäsen

Isokääntä Arto                                                     Martimo Sauli

Kestilä Kalevi                                                        Vuorimaa Ilkka

Kylmälä Raija                                                       Simoska Kyllikki

Parpala Juha                                                        Pekkala Eero

Tuuttu Jaana                                                        Soutukorva Paula

Simon seurakunnan kirkkoneuvosto nimesi 25.2.2019 kokousessaan seuraavat työryhmät ja jäsenet:

- Kiinteistöryhmä: Arto Isokääntä, Jari Miettunen, kirkkovaltuuston/-neuvoston puheenjohtajisto, talouspäällikkö ja seurakuntamestari.  Puheenjohtajana Maiju Tihinen.

- Lähetystyöryhmä: Paula Kaukoniemi, Martti Rivinoja ja Jaana Tuuttu. Koollekutusujana toimii seurakuntapastori.

- Sisäisen tarkastuksen työryhmä: Kimmo Laisalmi, Juha Parpala ja Maiju Tihinen. Koollekutsujana toimii Maiju Tihinen.

- Talouden tasapainottamistyöryhmä: kirkkoherra, talouspäällikkö, työntekijöitä edustava työsuojeluvaltuutettu Virpi Rajaniemi, luottamushenkilöiden edustaja Juha Parpalan. Koollekutsujana/puheenjohtajana kirkkoherra.

- Ylimmän johdon palkkaustyöryhmä: Arto Isokääntä, Kalevi Kestilä ja Raija Kylmälä. Puheenjohtajana Raija Kylmälä

Kirkkovaltuusto 2019 - 2022

Isokääntä Arto