Isois- ja kerhonohjaajakoulutus

Isostoiminnan vaikutus ja merkitys vaihtelee seurakunnittain. Useissa seurakunnissa isostoiminnalla on suuri merkitys kirkon ja seurakunnan  tulevaisuuden turvaajana. Isostoiminnan avulla seurakunta elävöityy. Se tarjoaa myös nuorille mahdollisuuden   löytää oma paikkansa seurakunnasta. Isosilla on tärkeä rooli rippikoulun onnistumisessa, sillä isosten innostus ja aitous innostavat rippikoululaisetkin mukaan hyvään leiritunnelmaan!

Isois-ja kerhonohjaajakoulutus on hyvin pitkälti nuorten näköinen koulutus. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja oleminen! Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen käynyt nuori voi hakea seurakunnan leireille isoseksi ja toimia varhaisnuortenkerhon kerhonohjaajana.

Isois- ja kerhonohjaajakoulutus on pyörähtänyt käyntiin elokuussa. Reipaat ja innostuneet nuoret kokoontuvat koulutuksen ja koulutukseen liittyvien tapahtumien, retkien ja tilaisuuksien tiimoilta yhteen n. kerran kuukaudessa. Tällä hetkellä suunnitteilla on nuorten kanssa yhdessä toteutettava, erityisesti nuorille suunnattu jouluhartaus sekä retki Turkuun Maata Näkyvissä Festareille yhdessä rovastikunnan muiden nuorien kanssa.

MAATA NÄKYVISSÄ

FESTARIT TURUSSA 18. – 20.11.2016

Viikonlopun monipuolisen ohjelman löydät http://www.maatanakyvissa.fi

Osallistumismaksu 80€ sisältää matkat, puffet-ateriat meno- ja paluumatkalla, ateriat festareilla, festarirannekkeen sekä ohjelmat ja yöpymiset majoituskoululla.

Lähdemme matkaan yhdessä Tervolan ja Keminmaan nuorten kanssa. Linja-auto poimii meidät kyytiin torstai-iltana 17.11. n. klo 23. Takaisin Simossa olemme sunnuntain ja maanantain välisenä yönä n. klo 02.

Sitovat ilmoittautumiset Virpille 13.10. mennessä p. 040 358 0690

Maata Näkyvissä - festarit on Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma. Viime vuonna paikalla oli noin 10.000 nuorta. Festarit järjestää Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat sekä Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen nuorisotyö.