Iloinen tervehdys Sinulle!

Olet löytänyt Simon seurakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyön sivut! Täältä sivuilta löydät tietoa tulevista ja menneistäkin tapahtumista!

Varhaisnuorisotyön tehtäviin kuuluu yhteistyössä kodin ja koulujen kanssa antaa kristillistä opetusta sekä tukea lapsen persoonallista kasvua kohti tasapainoista nuoruutta ja aikuisuutta. Varhaisnuorisotyön kautta annetaan lapselle luonteva kokemus seurakuntayhteydestä ja tavasta toimia jo pienenä seurakunnan jäsenenä.

Toimintamuotoja ovat:

• Klubbari
  • Kesäleirit
  • Kerhotoiminta

Lapsi-ja varhaisuorisotyö linkittyy kunnan, koulujen, kotien ja järjestöjen kanssa tiiviiseen yhteistyöhön.

Lapsi-ja varhaisuorisotyö on ja kuuluu ollakin lasten näköistä toimintaa. Eli jos sinulla on joku idea toiminnan suhteen, - älä jää yksin idean kanssa! Kaikki ideat ja toiveet otetaan innolla ja mielenkiinnolla vastaan!

"Sanoista ja ideoista teoksi"

Virpi Rajaniemi, nuorisotyönohjaaja

virpi.rajaniemi@evl.fi