Info ja asiointi

Lämpimästi tervetuloa Simon seurakunnan nettisivuille.  Olemme osa Kemi-Tornion rovastikuntaa, Oulun hiippakuntaa ja Suomen evankelis-luterilaiskirkkoa. Kirkkoherrana toimii Ville Väkeväinen.

Kirkkoherranvirasto

Simon seurakunnan kirkkoherranvirasto löytyy osoitteesta Simontie 6, Simo.  Virasto on avoinna ma-pe klo 9-13 sekä ma klo 16-17.

Kirkkoherranvirastoon voitte olla yhteydessä puhelimitse numeroon 040 351 1990 tai sähköpostitse simon.seurakunta@evl.fi

Taloustoimisto on avoinna ma-to klo 9-13.00. Taloustoimistoon voitte olla yhteydessä puhelimitse numeroon 040 351 1690.

Laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/

Simon seurakunta

++3170++

00026 Basware

Verkkolaskuosoite 003702107100

Sähköpostiosoite laskuille kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Maksuehtomme on 1.1.2018 alkaen vähintään 21 pv netto.

KOULULAISTEN KESÄTYÖHAKEMUKSET

Simon seurakunta tarjoaa perinteisesti kesätöitä nuorille

kahden viikon jaksoissa hautausmaan ja viheralueiden kunnossapitoon.

Kesätyö on vuosina 1999 - 2003 syntyneille, 31.5.2018 mennessä 15 vuotta täyttäneille.

Hakulomakkeita on saatavissa kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikoina.

Hakulomake palautetaan kirkkoherranvirastoon 4.5.2018 klo 13.00 mennessä!

Simon seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Simon seurakunnassa.

Simon seurakunnan strategia, arvot ja visio avauvat klikkaamalla oheista kirkon kuvaa:

Simon seurakunnan visio on SIMON SEURAKUNTA HALUAA OLLA OSA SINUN ELÄMÄÄSI.