Diakonia on kristilliseen uskoon ja rakkauteen perustuvaa palvelua kirkon elämässä. Jeesus sanoi, ettei Ihmisen Poika tullut palveltavaksi vaan palvelemaan. Samoin diakonia (palvelu) on erottamaton osa kirkon elämää, yksi kirkon perustuntomerkeistä.

Simon seurakunnan diakoniatoimintaa

Seurakuntakerho on eri ikäisille aikuisille, jossa on ohjattua toimintaa ja

vapaata aikaa nähdä tuttuja. Kerholaisilla on mahdollisuus osallistua ruokailuun (a´3e)

ennen kerhoa. Kerho-ohjelma päättyy arvontaan ja kahveihin. Kerhossa on mukana srk:n työntekijöitä.

Näkövammaisten kerho järjestetään kuukauden toinen keskiviikko, jolloin kokoonnumme srk-keskuksessa klo 12.00 alkaen.

Seurakunnan diakoniatyöllä on kehitteillä apuemäntäryhmätoiminta.

Naisten porinatuokio kokoontuu Simoniemen srk-kodilla (Mäkimattilassa) talviaikoina parillisilla viikoilla tiistaisin 10.30-12.00

Työttömien ja eläkeläisten ruokailut seurakuntakeskuksessa klo 11-12.00 kerran kuukaudessa keskiviikkoisin. Ruokailun hinta on kaikille a´3e.

Diakoniatoimisto
Simontie 6