SEURAKUNTAMESTARIN SIJAISTA

ajalle 4.-31.7.2016

Sijaisen tehtäviin kuuluvat seurakuntamestarin monipuoliset työtehtävät alkaen kiinteistönhoidon eri tehtävistä ulottuen aina seurakunnan jumalanpalveluselämään liittyviin tehtäviin. Kiinteistöhoidon tehtäviin kuuluvat kiinteistöjen normaalit huoltotyöt ja ylläpitotehtävät. Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa sijainen vastaa kirkkotilan valmistamisesta tilaisuuksia varten sekä palvelee ja auttaa seurakuntalaisia eri tavoin tilaisuuksien aikana.

Sijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä kohdata erilaisia ihmisiä eri elämäntilanteissa, halua tutustua ja oppia ymmärtämään kirkon jumalanpalveluselämää ja rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin.

Tehtävän palkkaus noudattaa KirVESTES liite 5. mukaista kausityöntekijöiden palkkausta ja määritellään väliltä 1130,54-1317,96 eur/kk.

Hakemukset tehtävään joko osoitteeseen Simon seurakunta, kirkkoherra Ville Väkeväinen, Simontie 6, 95200 SIMO tai sähköpostitse osoitteeseen ville.vakevainen@evl.fi maanantaihin 25.4.2016 kello 15.00 mennessä. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä: ”seurakuntamestarin sijainen”.